Referencer

“Vi har haft Lene Atkins som supervisor for ABA-hjemmetræningen i halvandet år. Lene Atkins er fantastisk velfunderet teoretisk OG praktisk. Hun formår at analysere barnet i alle dimensioner, og dets samspil med omgivelserne. Lene Atkins kan forklare de komplicerede psykologiske og pædagogiske sammenhænge, og kan give meget konkrete og brugbare instruktioner til alle i teamet om barnet, så man som forældre, træner og skolelærer kan gå effektivt til værks. Resultaterne kommer meget hurtigt til syne for alle. Det er trygt, spændende og inspirerende at arbejde med Lene Atkins. Lene Atkins er dygtig til at samarbejde med alle i teamet, og skaber en meget motiverende og engagerende stemning.”

Alexandra og Gustav Bjørn, forældre til to drenge med både ASF og ADHD.

Min søn og jeg har samarbejdet med Lene Atkins i 6 år, de første mange år var det igennem IKH/Region Midt. Da Lene valgte at blive selvstændig, var jeg ikke i tvivl om, at vi skulle følge med hende, og det har været en fantastisk rejse. Lene er utrolig kompetent og man kan tydeligt mærke, at hun brænder for det hun laver.

Hun har været en stor støtte og sparringspartner igennem de mange forskellige udfordringer man møder, når man har et barn med særlige behov.

For min søn og jeg, er Lene blevet en fast del af familien, og jeg kan slet ikke forestille mig at skulle give slip på hende på noget tidspunkt.

Jeg er derfor ikke et sekund i tvivl om, at jeg vil anbefale hende til andre, hun kan lynhurtigt skabe et overblik og en mere struktureret og tryg hverdag.

Carina Lund, mor til dreng med bl.a. ASF og CI

Sammen med Lene har vi de bedste forudsætninger for at nå vores mål i hjemmetræningen.

Lene er bare så fagligt dygtig, hun har altid konstruktive løsninger og gode ideer. Lene er meget tydelig, sød og sjov, og min datter elsker, når hun kommer på besøg.

Mor til pige med Rett Syndrom

“Hvorfor Lene som supervisor?

Som forældre til et ny diagnosticeret barn, er der meget at overveje. Men når I er nået hertil, har i forhåbentlig taget så meget stilling, at det er hjemmetræning der passer ind i jeres familie. En af de store ting i den forbindelse er valget af supervisor, for det er en stor ting at skulle lukke et fremmed menneske så tæt ind i sit og familiens liv.

Med Lene Atkins får I en yderst kompetent supervisor, som jeg i ni år har haft fornøjelsen at arbejde sammen med i vores hjemmetræningsprojekt.

Hvad er det så Lene kan, der har gjort at hun har været supervisor i vores team så længe. Hun formår at lytte til de behov I som familie har og ikke mindst tilpasse arbejdet til den struktur I har. For Lene er det vigtig at hjemmetræningen passer til jer og ikke at I skal tilpasse jer en bestemt manual. Sagt på en anden måde hun ser jer som familie og hvad I har behov for. Kan ikke her komme med eksempler for alle ni år, vil dog komme med et par stykker, som også viser hvor bredt et spekter der arbejdes med.

Udover de helt grundlæggende færdigheder som fx spisning og personlig pleje, har et gennemgående tema været at arbejde med sanseintegration. Her har Lene en viden som er værd at være opmærksom på. For hvis ikke barnet ved hvor egen krop starter og slutter, så kan I heller ikke finde ud af hvornår I overstimulerer i træningen. Og Lene er utrolig skarp på om det er et basisarbejde der skal bruges tid på sideløbende med anden træning. Derfor er hendes analytiske blik via observationer i alle mulige sammenhænge et uundværligt værktøj i jeres træning.

En af de ting jeg i alle årene har været begejstret for er, at Lene ikke er bange for at vende tingene lidt på hovedet. Forstået på den måde at hun, hvis det giver mening, starter med træning i naturligt miljø (NET). Hvis der så kræves noget mere eller det ikke giver mening, tages de andre (DTT & IT) muligheder op.

Der bruges også tid på under supervisionen at lære forældrene ”den funktionelle analyse”. Lene bruger tid på dette, fordi hvis I som forældre kan den og ved hvordan den bruges, så bliver jeres arbejde så meget nemmere. For mig er det lige præcis det en dygtig supervisor skal kunne, hjælpe med at gøre livet og arbejdet med et særligt barn SÅ meget nemmere. Og det er efter min mening præcis det Lene kan og gør til perfektion.

Derudover får I med Lene en supervisor der lever og ånder for at hjælpe de kærlige/særlige børn og deres familier. Både med opsøgning af ny viden og en hjælp til at tilrettelægge en træning der giver mening ikke kun for barnet men også for jer som familie.

Spurgte her til sidst ham det her i huset har handlet om. Hvis han skulle sige noget om Lene, hvad det så skulle være? ”Hun var god at få på skolebesøg, hun hører hvad JEG siger og hjælper de voksne” En lille tilføjelse må være ”hjælper de voksne…. med at forstå hvad jeg mener” Herfra kan vi kun på det kraftigste anbefale Lene Atkins som supervisor.”

Anni Mikkonen Hansen, hjemmetræningsmor i 10 ½ år

Kontakt info

Lene Atkins
ABA-supervisor, specialpædagogisk konsulent, AKT- og inklusionsvejleder.

www.atkinsakt.dk
Tlf: 5191 4004
Mail: lene@atkinsakt.dk
8464 Galten
CVR : 41437324

Skriv til mig

Navigation

Om

Hos Atkins AKT kan du få hjælp til at forstå det enkelte barns ressourcer, udfordringer og behov, og håndtere disse i netop jeres hverdag. Jeg stiller en bred viden, højt specialiserede kompetencer og mange års erfaring til rådighed, så vi sammen kan gå på opdagelse i, hvad der skal til for at støtte netop dit barn bedst muligt.